Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Artikel

Notariaat Fc Donker Blauw Kopie

Kruidvat voucher actie en Ligo

Sinds kort biedt Ligo samenlevingscontracten, testamenten en levenstestamenten aan. Op 26 augustus is bekend geworden dat consumenten de mogelijkheid hebben om bij het Kruidvat een ticket te kopen waarmee op de website van Ligo tegen een gereduceerd tarief een akte kan worden afgenomen. Deze actie is naar wij begrijpen van tijdelijke duur alsmede de samenwerking met Kruidvat.

Via dit nieuwsitem wensen we te verklaren dat NuNotariaat.nl op geen enkele wijze is gelieerd aan Ligo. Zowel de content op de website van Ligo alsmede de vormgeving van de website vertoont grote overeenkomsten met NuNotariaat. Laat u hierdoor niet misleiden. NuNotariaat heeft hier niets mee van doen en distantieert zich volkomen van de bedrijfsvoering van Ligo. 

NuNotariaat heeft geen advies, teksten of inhoudelijke kennis verschaft aan Ligo (of voor Ligo gecontroleerd). Voor zover sprake is van meer dan toevallige overeenkomsten tussen de teksten en of de websites, berusten deze overeenkomsten NIET op toestemming of instemming van NuNotariaat.nl. 

NuNotariaat onderhoudt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid haar website, de gebruikte modellen en de informatie die wordt verstrekt aan haar klanten. NuNotariaat bestaat reeds 8 jaar en werkt samen met 53 notariskantoren verspreid door het gehele land. Lees hier de 3.813 reviews van klanten die een akte via NuNotariaat hebben afgesloten. 

Neem gerust contact met ons op bij vragen.

Marieken Selderijk en Koen Schenau

Oprichters NuNotariaat

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan