Regel uw verklaring van erfrecht eenvoudig online

Voordelig en snel regelen

Tegenwoordig kunt een verklaring van erfrecht eenvoudig online regelen. De notaris maakt de akte op, maar u hoeft zelf niet bij de notaris langs om de verklaring van erfrecht te tekenen. Alle vragen kunt u comfortabel online beantwoorden.

Wilt u eerst meer lezen over wat een verklaring van erfrecht precies is en wat u daarmee regelt? Klikt u dan op deze link: Verklaring van erfrecht

Nergens voordeliger dan bij NuNotariaat

NuNotariaat biedt als enige in Nederland een verklaring van erfrecht al aan voor 150 euro. Daarmee is NuNotariaat de voordeligste aanbieder. Ook als er een testament is, kunt u bij NuNotariaat terecht. Alle kosten worden transparant gecommuniceerd, u komt dus niet voor verrassingen te staan.

Akte Van Erfrecht

Zo werkt het

Het regelen van een verklaring van erfrecht gaat in 3 eenvoudige stappen.

1. U kiest uw situatie (aantal erfgenamen en wel of geen testament) en vult uw gegevens in.

2. U vult u gegevens aan op de website van de notaris (de notaris stelt specifieke vragen, dit is ingebegrepen in de vaste lage prijs).

3. De notaris verstrekt de verklaring van erfrecht.

Online regelen?

Een verklaring van erfrecht wordt vaak bij de notaris in de buurt gemaakt of bij een notaris die ook het testament heeft opgesteld. Nodig is dit absoluut niet. U betaalt direct bij de notaris vaak veel meer voor een verklaring van erfrecht. Maar inhoudelijk is er geen verschil met direct online regelen

Dit regel je met NuNotariaat

Map

We hebben 53 notarissen in ons netwerk om uit te kiezen. Welke notaris je ook kiest, je betaalt altijd dezelfde vaste lage prijs.

We werken met vaste notariskantoren die zijn aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Klik bovenaan deze pagina op "onze notarissen" voor een volledig overzicht.

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan