Wilde Ganzen

Door het steunen van kleinschalige en concrete ontwikkelingsprojecten kunt u een groot verschil maken in de levens van mensen in armoede. Met uw nalatenschap steunt Wilde Ganzen duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking. En met succes: vrijwel elk project is binnen een jaar gerealiseerd en 8 van de 10 projecten bestaan na 10 jaar nog steeds. Dát is onze manier van armoedebestrijding. Wilt u advies of meer informatie over nalaten, neem dat contact op met Emmy Janssen via emmy@wildeganzen.nl of 035-8700281.

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuTestament is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. Klik op de link onder dit tekstblok en bekijk in het filmpje hoe het werkt.

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 225 euro (incl.)

Uw Testament in 3 makkelijke stappen

1. Beantwoord thuis de vragen
2. Onderteken je testament bij de notaris
3. Alles is goed geregeld

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Wilde Ganzen

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Emmy Janssen emmy@wildeganzen.nl of 035-8700281