Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Waarom zou u kiezen voor NuNotariaat?

Nu Notariaat Review

Waarom zou u uw akte online via NuNotariaat willen regelen? Wij leggen het u hieronder zo goed mogelijk uit.

1. Lagere prijs

Met de vaste lage prijs van 299 euro voor een enkel samenlevingscontract, 299 euro voor een los testament, 299 euro voor een los levenstestament, 449 euro voor twee testamenten of twee levenstestamenten en 599 euro voor twee testamenten en een samenlevingscontract, is NuNotariaat de voordeligste aanbieder van heel Nederland.

Hoe dat kan?

Er is geen intake of oriënterend gesprek bij de notaris tegen uurtarief. U vult aan de hand van de slimme online vragenmodule uw persoonlijke voorkeuren in. Op basis van deze voorkeuren komt automatisch een concept-akte tot stand. Op deze wijze worden veel notaris-uren bespaard. U gaat 1 keer naar de notaris om de akte te bespreken en te ondertekenen. Uiteindelijk resulteert dat in een zeer volledige akte voor een vaste lage prijs. De procedure is beproefd en efficient.

2. Betere en uitgebreidere akte

In het samenlevingscontract regelt u standaard zonder meerkosten een verblijvingsbeding en partnerpensioen. Onze testamenten bevatten zonder meerprijs bepalingen zoals een opvullegaat, awbz, uitsluiting koude kant, executeurs-benoeming, en voogdij. Met de toevoeging van de medische volmacht en de medische wensen zijn de levenstestamenten ook zeer uitgebreid en niet minder uitgebreid dan maatwerk.

Hoe dat kan?

Alle akten via NuNotariaat worden dagelijks door de bij NuNotariaat aangesloten notarissen gepasseerd. Hier zijn dus enorm veel controle-momenten. Als er verbeteringen mogelijk zijn dan verwerken we die meteen in onze modellen zodat iedereen er weer van profiteert. De foutmarge is nihil.

Wij vinden het belangrijk dat u een zo volledig mogelijke akte maakt geheel op basis van uw voorkeuren zoals u die kunt invullen op onze website.We bieden echter niet al het maatwerk aan. Soms zijn bepaalde wensen te ingewikkeld of te uitzonderlijk om in een model op te nemen. Het kan ook zijn dat bepaalde wensen veel impact hebben en onze notarissen beslist willen adviseren op grond van hun tuchtrechtelijke zorgplicht (bijvoorbeeld onterving van een kind). Het kan ook zijn dat de levenssituatie te gecompliceerd is voor het model. Dit is bijvoorbeeld het geval bij samengestelde gezinnen. Andere aanbieders zullen u in een dergelijke geval wellicht eerst "binnenhalen" en vervolgens met meerwerk of extra kosten confronteren. Dat is niet onze werkwijze. Wij filteren dit soort situaties uit middels de voorwaardencheck en kunnen u adviseren direct voor maatwerk naar een notaris te gaan.

3. Betere service, meer transparantie

NuNotariaat heeft uitgebreide informatiepakketten samengesteld afgestemd op uw levenssituatie en product. Dit is ongekend binnen het notariaat waar de kennis meestal slechts als maatwerkadvies tegen uurtarief met u wordt gedeeld.

Daarnaast staan we u, indien u dat wenst, telefonisch te woord via onze helpdesk (020-2441722: bereikbaar op ma t/m do van 9 - 12 uur.) of 7 dagen per week per email (info@nunotariaat.nl). Wij zijn zelf geen notaris en adviseren niet wat het beste voor u is. We bieden u echter alle informatie en mogelijkheden om dit zelf in uw eigen tijd en tempo uit te zoeken. Vervolgens kunt u uw akten eenvoudig via onze website regelen. Nadat u heeft afgerekend, ontvangt u automatisch de concepten per email met een uitgebreide toelichting. Wederom zijn we graag beschikbaar voor eventuele vragen. Mocht u willen annuleren dan kan dat altijd kosteloos tot 3 werkdagen voordat u naar de notaris gaat om de akten te ondertekenen. U krijgt dan uw volledige aankoopbedrag van ons teruggestort.

4. Grotere notariskeuze

Met ruim 54 aangesloten notariskantoren in heel Nederland heeft NuNotariaat het grootste netwerk van alle online aanbieders. U kunt uw akte dus (bijna altijd) echt in de buurt passeren.

Hoe dat kan?

Notariskantoren werken graag met ons samen. Door ons, besparen zij veel tijd en ontvangen zij veel extra klanten die ook nog heel tevreden zijn.


Meer informatie

Wilt u het gratis en vrijblijvend informatiepakket ontvangen? Klikt u dan hier.

Direct regelen? Ga naar www.nunotariaat.nl.

Dit regel je met NuNotariaat

Altijd een notaris in de buurt

Wij werken met vaste notarissen door heel Nederland. Ze zijn met zorg geselecteerd en allemaal aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

  • Kies zelf de notaris
  • Tegen een vaste lage prijs
  • Tekenen bij de notaris is inbegrepen
arrow Bekijk onze notarissen

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan