Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Artikel

Coronavirus en je akte tekenen bij de notaris

Het Coronavirus zorgt voor onzekerheid. Hoewel het grote voordeel van het online regelen van je akte is dat je maar 1 keer naar de notaris hoeft in plaats van 2 keer of meer, kunnen er toch omstandigheden zijn die het ondertekenen van je akte bij de notaris belemmeren. Wellicht kun je zelf niet naar de notaris om te tekenen of is de notaris niet beschikbaar vanwege quarantaine of anderszins. Hier leggen we je uit wat de procedure is.

1. Binnen twee werkdagen na je boeking neemt de notaris contact op om de afspraak in te plannen. Je kunt dan zelf aangeven wanneer het je uitkomt om te passeren. Dat kan dus ook een pas over een maand zijn. Dat is geen enkel probleem.

2. Je kunt je bestelling altijd kosteloos annuleren (geld terug) tot 3 werkdagen vóór de ingeplande passeerdatum bij de notaris op kantoor. 

3. Als de notaris de afspraak verzet, zal deze contact met je opnemen voor een nieuwe afspraak. Je hebt dan ook altijd de mogelijkheid om gratis voor een andere notaris te kiezen of te annuleren (zie hiervoor onder 2).

4. Je kunt tot 6 maanden na je bestelling annuleren als je nog niet naar de notaris bent geweest (je krijgt dan je geld terug).

5. Wil je op of vóór een specifieke datum bij de notaris langs om je akte te ondertekenen, neem dan zelf even contact op met de notaris voordat je boekt om de beschikbaarheid af te stemmen. 

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan