Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Artikel

Waarom is NuNotariaat voordeliger?

Hoe kan het dat NuNotariaat zo veel voordeliger is dan andere aanbieders? Wij leggen het uit in dit aritkel.

Lagere prijs

Met de vaste lage prijs van 199 euro voor een enkel samenlevingscontract 250 euro voor een los testament 275 euro voor een los levenstestament, 399 euro voor twee testamenten of twee levenstestamenten en 499 euro voor twee testamenten en een samenlevingscontract is NuNotariaat veelal de voordeligste aanbieder in heel Nederland. 

Hoe dat kan? 

Er is geen intake of orienterend gesprek bij de notaris tegen uurtarief. U vult aan de hand van de slimme online vragenmodule uw persoonlijke voorkeuren in. Op basis van deze voorkeuren komt automatisch een conceptakte tot stand. Op deze wijze worden veel notarisuren bespaard. U gaat een keer naar de notaris om de akte te bespreken en te ondertekenen. Uiteindelijk resulteert dat in een zeer volledige akte voor een vaste lage prijs. NuNotariaat heeft de afgelopen 5 jaar ruim 40.000 akten op deze wijze aan de man gebracht. Daardoor is de procedure beproefd en effcient. Het passeren van een goede en volledige akte via NuNotariaat kost de bij NuNotariaat aangesloten notarissen niet meer tijd dan het passeren van een uitgeklede minimalistische akte. Al met al is het dus voor iedereen goed om de akte zo volledig mogelijk aan u aan te bieden. Concurrent aanbieders hebben er juist baat bij om eerst met u in gesprek te komen via een lezing, een berekening of een lage prijs voor een "kale" akte. Na dat eerste gesprek voelt het voor veel mensen immers niet meer zo vrijblijvend om het toch langs een andere weg te regelen. Controleert u dat het eerste gesprek volledig vrijblijvend is.

Betere akte

In het samenlevingscontract regelt u standaard zonder meerkosten een verblijvingsbeding en partnerpensioen. Onze testamenten bevatten zonder meerprijs bepalingen zoals een opvullegaat, awbz, uitsluiting koude kant, executeursbenoeming, en voogdij. Met de toevoeging van de medische volmacht en de medische wensen zijn de levenstestamenten ook beduidend uitgebreider dan de akten van de concurrentie.

Hoe dat kan? 

Al onze akten worden dagelijks door de bij ons aangesloten notarissen gepasseerd. Hier zijn dus enorm veel controle momenten. Als er verbeteringen mogelijk zijn dan verwerken we die meteen in onze modellen zodat iedereen er weer van profiteert. 

Wij vinden het belangrijk dat u een zo volledig mogelijke akte maakt geheel op basis van uw voorkeuren zoals u die kunt invullen op onze website.We bieden echter niet al het maatwerk aan. Soms zijn bepaalde wensen te ingewikkeld of te uitzonderlijk om in een model op te nemen. Het kan ook zijn dat bepaalde wensen veel impact hebben en onze notarissen beslist willen adviseren op grond van hun tuchtrechtelijke zorgplicht (bijvoorbeeld onterving van een kind). Het kan ook zijn dat de levenssituatie te gecompliceerd is voor het model. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een alleenstaande met meerderjarige kinderen of samengestelde gezinnen. Andere aanbieders zullen u in een dergelijke geval wellicht eerst "binnenhalen" en vervolgens met meerwerk of kosten confronteren. Dat is niet onze werkwijze. Wij filteren dit soort situaties uit middels de voorwaardencheck en kunnen u adviseren direct voor maatwerk naar een notaris te gaan.  

Betere Service

NuNotariaat heeft uitgebreide informatiepakketten samengesteld afgestemd op uw levenssituatie en product. Dit is ongekend binnen het notariaat waar de kennis meestal slechts als maatwerkadvies tegen uurtarief met u wordt gedeeld. Daarnaast staan we u, indien u dat wenst, telefonisch te woord via onze helpdesk (020-2441722: bereikbaar op ma t/m do van 9 - 12 uur.) of 7 dagen per week per email (info@nunotariaat.nl). Wij zijn zelf geen notaris en adviseren niet wat het beste voor u is. We bieden u echter alle informatie en mogelijkheden om dit zelf in uw eigen tijd en tempo uit te zoeken. Vervolgens kunt u uw akten eenvoudig via onze website regelen. Nadat u heeft afgerekend, ontvangt u automatisch de concepten per email met een uitgebreide toelichting. Wederom zijn we graag beschikbaar voor eventuele vragen. Mocht u willen annuleren dan kan dat altijd kosteloos tot 3 werkdagen voordat u naar de notaris gaat om de akten te ondertekenen. U krijgt dan uw volledige aankoopbedrag van ons teruggestort.

Groter netwerk

Met 52 aangesloten notariskantoren in heel Nederland heeft NuNotariaat het grootste netwerk van alle online aanbieders. Je kunt je akte dus (bijna altijd) echt in de buurt passeren.

Hoe dat kan? 

Notariskantoren werken graag met ons samen. Door ons, besparen zij veel tijd en ontvangen zij veel extra klanten die ook nog heel tevreden zijn.

Wilt u het informatiepakket ontvangen? Mailt u dan info@nunotariaat.nl

Direct regelen? Ga naar www.nunotariaat.nl/levenstestament

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan