Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Artikel

Schermafbeelding 2017 12 01 Om 11 34 28

Verschil NuLevensTestament en andere aanbieders

Hoe kan het dat NuLevensTestament (nu NuNotariaat) een lagere prijs heeft voor haar product en een meer uitgebreide akte opstel? Wij leggen het uit in dit aritkel.

Lagere prijs

Met de vaste lage prijs van € 275 voor één levenstestament en € 375 voor twee levenstestamenten is NuLevensTestament veruit de voordeligste aanbieder in heel Nederland van levenstestamenten. U regelt uw levenstestament voor deze prijs op www.nunotariaat.nl/levenstestament.

Hoe dat kan? 

Wij digitaliseren het hele proces veel meer waardoor notariskosten worden bespaard, maken minder marge op akten en hebben geen duur kantoor.

Betere akte

Met de toevoeging van de medische volmacht en de medische wensen zijn de levenstestamenten veel uitgebreider dan de akten van de concurrentie.

Hoe dat kan? 

Wij bieden geen maatwerk aan en concurreren dus niet met onszelf wat notariskantoren die online aanbieden wel doen. Wij hebben er dus baat bij een zo uitgebreid mogelijke akte aan te bieden. Concurrent aanbieders hebben er juist baat bij om een "kale" akte aan te bieden om zo de klant alsnog een meerprijs in rekening te kunnen brengen of een offline maatwerk-akte. 

Groter netwerk

Met 52 aangesloten notariskantoren heeft NuNotariaat het grootste netwerk. Je kunt je akte dus (bijna altijd) echt in de buurt passeren.

Hoe dat kan? 

Notariskantoren werken graag met ons samen. Door ons ontvangen zij veel extra klanten die ook nog heel tevreden zijn.

Wilt u het informatiepakket ontvangen? Mailt u dan info@nunotariaat.nl

Direct regelen? Ga naar www.nunotariaat.nl/levenstestament

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan