Artikel

Schermafbeelding 2017 12 01 Om 11 16 55

Verschillen NuTestament en concurrent-aanbieders

Wat zijn de verschillen tussen NuTestament en andere aanbieders en waaarom is de prijs zo laag? In dit artikel leggen wij alles uit.Op NuNotariaat kun je eenvoudig je testament regelen met daarin het opvullegaat en de AWBZ-clausule opgenomen. Eén testament kost 195 euro, twee testamenten kosten 295 euro. De notariskosten en alle bijkomende kosten zijn inbegrepen in de prijs. Op www.nunotariaat.nl/samenlevingscontract regel je een officieel samenlevingscontract (door de fiscus erkend) voor slechts 195 euro (geen bijkomende kosten). Je tekent bij 1 van de 46 aangesloten notariskantoren. Heb je vragen of wil je het informatiepakket ontvangen? Mail dan naar info@nunotariaat.nl. VERSCHILLEN NUTESTAMENT EN CONCURRENT AANBIEDERS

De prijs

Met de vaste lage prijs van € 195 voor een enkel testament, € 295 voor twee testamenten, € 195 voor een samenlevingscontract en € 395 voor twee testamenten en een samenlevingscontract, is NuTestament veruit de voordeligste online aanbieder van notariële akten van heel Nederland.

Hoe dat kan? 

Wij digitaliseren veel meer waardoor notariskosten worden bespaard, maken minder marge op akten en hebben geen duur kantoor.

Betere akte

Met de toevoeging van de AWBZ clausule en het opvullegaat aan de testamenten zijn de akten van NuTestament veel uitgebreider dan de akten van de concurrentie.

Hoe dat kan? 

Wij bieden geen maatwerk aan en concurreren dus niet met ons zelf wat notariskantoren die online aanbieden wel doen. Wij hebben er dus baat bij een zo uitgebreid mogelijke akte aan te bieden. Concurrent aanbieders hebben er juist baat bij om een "kale" akte aan te bieden om zo de klant alsnog een meerprijs in rekening te kunnen brengen of een offline maatwerk-akte. 

Groter netwerk

Met 46 aangesloten notariskantoren heeft NuNotariaat het grootste netwerk. Je kunt je akte dus (bijna altijd) echt in de buurt passeren.

Hoe dat kan? 

Notariskantoren werken graag met ons samen. Door ons ontvangen zij veel extra klanten die ook nog heel tevreden zijn.

Voor je testament www.nunotariaat.nl/testament 

Voor je samenlevingscontract www.nunotariaat.nl/samenlevingscontract

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan