Artikel

Verschillen NuTestament en concurrent-aanbieders

Op www.nunotariaat.nl/testament kun je eenvoudig je testament regelen met daarin het opvullegaat en de AWBZ-clausule opgenomen. 1 testament kost 195 euro, twee testamenten kosten 295 euro. De notariskosten en alle bijkomende kosten zijn inbegrepen in de prijs. Op www.nunotariaat.nl/samenlevingscontract regel je een officieel samenlevingscontract (door de fiscus erkend) voor slechts 195 euro (geen bijkomende kosten). Je tekent bij 1 van de 42 aangesloten notariskantoren. Heb je vragen of wil je het informatiepakket ontvangen? Mail dan naar info@nunotariaat.nl. 

VERSCHILLEN NUTESTAMENT EN CONCURRENT AANBIEDERS?

De prijs

Met de vaste lage prijs van €195 voor een enkel testament, €295 euro voor twee testamenten, €195 voor een samenlevingscontract en €395 euro voor twee testamenten en een samenlevingscontract, is NuTestament veruit de voordeligste online aanbieder van notariële akten van heel Nederland.

Hoe dat kan? Wij digitaliseren veel meer waardoor notariskosten worden bespaard, maken minder marge op akten en hebben geen duur kantoor.

Betere akte

Met de toevoeging van de AWBZ clausule en het opvullegaat aan de testamenten zijn de akten van NuTestament veel uitgebreider dan de akten van de concurrentie

Hoe dat kan? Wij bieden geen maatwerk aan en concurreren dus niet met ons zelf wat notariskantoren die online aanbieden wel doen. Wij hebben er dus baat bij een zo uitgebreid mogelijke akte aan te bieden. Concurrent aanbieders hebben er juist baat bij om een "kale" akte aan te bieden om zo de klant alsnog een meerprijs in rekening te kunnen brengen of een offline maatwerk-akte. 

Groter netwerk

Met 40 aangesloten notariskantoren heeft NuNotariaat het grootste netwerk. Je kunt je akte dus (bijna altijd) echt in de buurt passeren

Hoe dat kan? Notariskantoren werken graag met ons samen. Heel veel extra klanten die ook nog heel tevreden zijn.

Voor je testament www.nunotariaat.nl/testament 

Voor je samenlevingscontract www.nunotariaat.nl/samenlevingscontract