Artikel

Schermafbeelding 2017 12 01 Om 11 16 55

Verschillen NuNotariaat en concurrent-aanbieders

Wat zijn de verschillen tussen NuNotariaat en andere aanbieders? In dit artikel leggen wij het uit.


Op NuNotariaat kun je eenvoudig je testament (€ 225) en/of samenlevingscontract (€ 225) regelen. De notariskosten en alle bijkomende kosten zijn inbegrepen in de prijs. Je tekent bij 1 van de 52 aangesloten notariskantoren. Heb je vragen of wil je het informatiepakket ontvangen? Mail dan naar info@nunotariaat.nl. 


De verschillen

De prijs

Met de vaste lage prijs van 225 euro voor een enkel testament, 350 euro voor twee testamenten, 225 euro voor een samenlevingscontract en 450 euro voor twee testamenten en een samenlevingscontract, is NuNotariaat veruit de voordeligste online aanbieder van notariële akten van heel Nederland. De prijzen van NuNotariaat zijn inclusief de BTW.

Hoe dat kan? 

Wij digitaliseren veel meer waardoor notariskosten worden bespaard, maken minder marge op akten en hebben geen duur kantoor.

Betere akte

Met de toevoeging van de AWBZ clausule en het opvullegaat aan de testamenten zijn de akten van NuNotariaat veel uitgebreider dan de akten van de concurrentie.

Hoe dat kan? 

Wij bieden geen maatwerk aan en concurreren dus niet met ons zelf wat notariskantoren die online aanbieden wel doen. Wij hebben er dus baat bij een zo uitgebreid mogelijke akte aan te bieden. Concurrent aanbieders hebben er juist baat bij om een "kale" akte aan te bieden om zo de klant alsnog een meerprijs in rekening te kunnen brengen of een offline maatwerk-akte. 

Groter netwerk

Met 52 aangesloten notariskantoren heeft NuNotariaat het grootste netwerk. Je kunt je akte dus (bijna altijd) echt in de buurt passeren.

Hoe dat kan? 

Notariskantoren werken graag met ons samen. Door ons ontvangen zij veel extra klanten die ook nog heel tevreden zijn.

Voor je testament: www.nunotariaat.nl/testament 

Voor je samenlevingscontract: www.nunotariaat.nl/samenlevingscontract

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan