Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Armoedefonds

Wist u dat ruim 1 miljoen Nederlanders in armoede leven? Mensen verliezen hun baan in een crisis. Kinderen worden in een financieel ongelukkige situatie geboren. Soms gebeuren dingen zomaar. Maar armoede in Nederland bestaat. Ook bij u in de buurt. Mensen die in armoede leven zijn ontzettend kwetsbaar. Zij hebben geen buffer om op terug te vallen en soms ook geen familie of vrienden die kunnen bijspringen. Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan lokale hulporganisaties zodat zij hun onmisbare werk voor mensen die in armoede leven kunnen voortzetten. Stichting Armoedefonds gelooft in mensen die elkaar helpen. Uw steun maakt verschil. Samen met uw hulp staan we op tegen armoede in Nederland en komen we op voor onze medemens. Helpt u mee?

Compilatie

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Armoedefonds

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Kim Kreté ((073) 7440181 of kim@armoedefonds.nl)

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan