CARE

Bent u van plan CARE op te nemen in uw testament? Zeer veel dank! U maakt een groot verschil voor mensen die dit hard nodig hebben. CARE zet zich al 70 jaar met hart en ziel in om levens te redden en een toekomst te bieden aan mensen in nood, oorlog en armoede. Met speciale aandacht voor vrouwen en meisjes. Wij werken in de moeilijkste conflict- en rampgebieden, zoals Syrië, Somalië en Jemen. We zijn als eerste aanwezig en de laatste die vertrekken. Want, wij gaan pas weg als we mensen voldoende middelen hebben gegeven om structureel en op eigen kracht een toekomst op te bouwen. Wij redden levens en helpen armoede te verslaan. Wilt u meer weten over hoe u CARE in uw testament kunt opnemen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via care@carenederland.org of neem telefonisch contact op met ons via 070-310 50 55. Wij staan zes dagen per week voor u klaar. Alvast bedankt!

Care Vert 2C1 Web

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. Klik op de link onder dit tekstblok en bekijk in het filmpje hoe het werkt.

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 225 euro (incl.)

Uw Testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact CARE

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
070-310 50 55 of email: care@carenederland.org

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan