Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

ChildsLife International

ChildsLife maakt dromen waar, doet u mee? Wat wilde u later worden, hoe stelde u zich het leven voor? Zijn uw dromen uitgekomen? Wie heeft ervoor gezorgd dat u nu bent wie u bent? Een stevige basis om op te bouwen en dromen voor de toekomst. Dat is wat ieder kind nodig heeft maar voor kinderen in grote armoede blijven toekomstdromen onbereikbaar. ChildsLife biedt al ruim 21 jaar de allerarmste kinderen een kans op te groeien tot wie ze willen zijn en een betere toekomst tegemoet te gaan. ChildsLife biedt hulp op maat met een uitgebreid en duurzaam ontwikkelingsprogramma in Afrika en Oost-Europa. Hulp gebaseerd op de behoeften van kinderen en hun leefomgeving waarbij ChildsLife samenwerkt met lokale partners en gemeenschappen zodat zij een zelfstandige toekomst tegemoet gaan. Ook ú kunt kinderen redden door ChildsLife in uw testament op te nemen. Zo kunt u samen met ChildsLife, ook in de toekomst, bouwen aan de toekomst van een kind. Want ChildsLife bouwt scholen, van kleuterschool tot beroepsopleiding, drinkwatersystemen en groentekassen, verstrekt schoolmaaltijden en voedselpakketten en biedt kinderen veiligheid met naschoolse opvang en zorg aan hiv-besmette moeders en hun kinderen. Heeft u vragen over nalaten aan ChildsLife? Neemt u dan contact op voor advies of een persoonlijk gesprek met Carlian van Klarenbosch via telefoonnummer 023 5570081 of per email: info@childslife.nl.

Childs Life Foto Klein

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact ChildsLife International

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Carlian van Klarenbosch Tel: + 31 (0)23 557 0081 Email: info@childslife.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan