Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Nalaten aan CliniClowns

CliniClowns brengen vrolijkheid en lichtheid CliniClowns komen sinds 1992 in contact met zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat deze kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en weer kind kunnen zijn. Ons doel is zieke en gehandicapte kinderen die dat nodig hebben even 'op te tillen' uit hun situatie. Een CliniClowns bezoek gaat verder dan afleiding en plezier. Kinderen zijn minder bang, kunnen emoties uiten en hebben zelfs minder pijn. Dat komt de behandeling van het kind ten goede.

Cc Basis 1 A Rgb 1200

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. Klik op de link onder dit tekstblok en bekijk in het filmpje hoe het werkt.

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 250 euro (incl.)
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Nalaten aan CliniClowns

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Frances Hilbers-Kuijs Relatiemanager bijzondere giften tel: 06-10643381 email: nalaten@cliniclowns.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan