Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd, is erfelijk, chronisch en vooralsnog niet te genezen. De gemiddelde levensverwachting voor mensen met Cystic Fibrosis is 40 jaar. De NCFS (www.ncfs.nl) behartigt de belangen van patiënten, maakt lotgenotencontact mogelijk, geeft voorlichting en financiert en stimuleert wetenschappelijk onderzoek. Onderzoek waar veel geld voor nodig is en waarmee succes wordt geboekt: in 20 jaar is de levensverwachting van mensen met CF verdubbeld.Onlangs ontving de NCFS een bijzondere nalatenschap van maar liefst 90.000 euro van mevrouw Kroonenberg. Mevrouw Henca Janssen-Kroonenberg uit Zaandam was geïnteresseerd in de natuur –vooral vogels- en ook in de molens en het culturele erfgoed in de Zaanstreek. Maar vooral was zij begaan met het lot van mensen die het slecht getroffen hadden met hun gezondheid. Zij heeft in haar leven van nabij meegemaakt wat gezondheid betekent voor de levensvreugde van haar medemens. Kleine organisaties als de NCFS werken er hard aan om deze patiënten meer perspectief te kunnen bieden. Juist daarom heeft zij deze organisatie in haar testament opgenomen. Mevrouw Kroonenberg hoopte dat de stichting NCFS er uiteindelijk in zal slagen een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het perspectief en de levensvreugde van mensen met cystic fibrosis. Wij zijn mevrouw Kroonenberg erg dankbaar voor haar nalatenschap aan de NCFS.

5953B65Fed75B

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Johanna Vermeulen (035-6479257)

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan