Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

The Donkey Sanctuary

The Donkey Sanctuary is ’s werelds grootste liefdadigheidsinstelling voor ezels en muildieren. The Donkey Sanctuary is wereldwijd actief om de condities voor werkende ezels en muildieren te verbeteren. En wel in 35 landen, verdeeld over 5 continenten. We werken aan grootschalige projecten en we werken samen met andere stichtingen die van ons financiële hulp ontvangen. Onze projecten variëren van het onderzoeken van tropische ziektes tot het opzetten van mobiele klinieken en toevluchtsoorden. Hier krijgen ezels en muildieren gratis geneeskundige behandelingen en adviseren we eigenaren over de zorg en voeding voor ezels en muildieren. Ezels in nood, thuis en over de hele wereld, hebben onze hulp nodig. En in 20, 30 of 40 jaar tijd zullen ze waarschijnlijk nog steeds onze hulp nodig hebben. Misbruikte ezels, overwerkte ezels, verlaten ezels, mishandelde ezels. Ze hebben allemaal hulp nodig! Door The Donkey Sanctuary in uw testament op te nemen, toont u dat u voor ezels wilt zorgen en dat u wilt helpen. Overweeg om naast de zorg voor uw familie en vrienden ook te zorgen voor de ezels en laat een deel van uw erfenis achter aan de The Donkey Sanctuary.

Tds Logo

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact The Donkey Sanctuary

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
033 - 422 72 59, info@donkeysanctuary.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan