Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Huisdierenwelzijn

Steun minima huisdieren in acute nood. Geef voor een gezonde toekomst. Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn (SBH) steunt huisdieren van eigenaren, die door omstandigheden (ziekte, verlies baan) tijdelijk zelf zijn aangewezen op de voedselbank of op financieel gelijk minimumniveau verkeren en onvoldoende in staat zijn te voorzien in de behoeften van hun huisdier, zoals voeding en acute medische zorg. Door tijdig medische steun te bieden aan ernstig zieke minima huisdieren kan worden voorkomen dat dieren lijden, gaan zwerven of in een asiel belanden. SBH steunt - onder voorwaarden - medisch acute behandelingen, zodat het dier bij de baas in eigen vertrouwde omgeving kan blijven. SBH heeft op landelijke basis samenspel met dierenartsen, maatschappelijke organisaties, enzovoorts. SBH zet zich in om het politiek en maatschappelijk bewustzijn van het belang van dierenwelzijn te kunnen versterken. Ze vraagt aandacht voor de grote ‘vergeten’ groep minima huisdieren. Uniek is het landelijk Hulpproject Wat Nu? Voor gratis tijdelijke steun aan ouderen of zieke mensen met een huisdier. Het betreft hulp bij het uitlaten van een hondje of verschonen kattenbak. Een noodhulp voor mensen met kleine beurs die geen zorg voor hun huisdier kunnen inhuren. Via het project Wat Nu? brengen wij een zorgvrager in contact met een vrijwilliger woonachtig in de wijk of buurt van de client.

Logo Sbh Groot

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. Klik op de link onder dit tekstblok en bekijk in het filmpje hoe het werkt.

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 225 euro (incl.)

Uw Testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Huisdierenwelzijn

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
P. van Doorne tel: 06 - 12660654 email: info@huisdierenwelzijn.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan