Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Bevordering Huisdierenwelzijn

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn biedt acute medische steun aan ernstig zieke of gewonde minima huisdieren. De stichting is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor dierenartsen voor een huisdier in acute medische nood. Huisdiereigenaren kunnen ook zelf via de website van de stichting een steunaanvraag doen. De stichting steunt -onder voorwaarden- eigenaren van huisdieren, die door omstandigheden (ziekte, verlies baan of gezinsproblemen) zijn aangewezen op de voedselbank of financieel op minimumniveau verkeren. Hierdoor zijn ze niet of onvoldoende in staat om hun acuut zieke of gewonde huisdier te laten behandelen. Wij steunen de behandeling, zodat het dier gezond terug kan naar de eigen baas in vertrouwde omgeving. Huisdierenwelzijn verricht haar werk op landelijke basis. Ze bespreekt de casus met de dierenarts en onderhandelt zo nodig het behandeltarief. Ze doet rechtstreeks een bijdrage aan de dierenkliniek, zodat de behandeling snel kan worden ingezet. Door tijdig medische steun te bieden kan worden voorkomen dat de huisdieren onnodig moeten lijden of inslapen. De stichting heeft goed samenspel met dierenartsen en contact met meerdere maatschappelijke organisaties. Daarnaast zet ze zich in om het politiek en maatschappelijk bewustzijn van het belang van dierenwelzijn te kunnen versterken. U kunt minima huisdieren in acute nood helpen door Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn op te nemen in uw testament. Wilt u persoonlijk advies of meer weten over het opnemen van de stichting in uw testament? Neem dan contact op met Lilianne van Doorne via info@huisdierenwelzijn.nl of telefonisch (06-12660654). Huisdierenwelzijn is een ANBI en CBF Erkend goed doel. Meer informatie vindt u op de website www.huisdierenwelzijn.nl. Zie hier ook onze infographic.

Logo Sbh Groot

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Bevordering Huisdierenwelzijn

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Lilianne van Doorne tel: 06 - 12660654 email: info@huisdierenwelzijn.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan