Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Maag Lever Darm Stichting

Nederland kent twee miljoen buikpatiënten. De Maag Lever Darm Stichting staat achter hen door onderzoek te financieren en voorlichting te geven. We willen steeds meer te weten komen over de buik en de spijsvertering. Met die kennis kunnen we ziekten voorkomen, beter behandelen of genezen. Een goede buikgezondheid is voor velen helaas niet vanzelfsprekend. Geschat wordt dat 80.000 Nederlanders een chronische darmontstekingsziekte zoals de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Dagelijks overlijden veertien mensen aan de gevolgen van darmkanker. Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) komt naar schatting voor bij ruim 5 tot 15 procent van de bevolking. En dat is slechts een greep uit de ongeveer tweehonderd spijsverteringsziekten. Wij zijn er voor patiënten met vele spijsverteringsziekten. Van ongemakkelijk tot ongeneselijk ziek. Zo werken we aan de toegankelijkheid van meer openbare toiletten, financieren we onderzoek naar nieuwe behandelmethoden en werken we aan de vroege opsporing van een ziekte als darmkanker. Dat alles doen we om onze droom te realiseren: een gezonde buik voor iedereen.

Nieuw Logo Mlds

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Maag Lever Darm Stichting

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
email: nalaten@mlds.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan