Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Matchis Fonds Stamceldonatie.nl

Ieder jaar krijgen 9.000 mensen te horen dat ze een bloedziekte hebben, zoals leukemie, lymfoom of aplastiche anemie. Als chemotherapie en bestraling niet leiden tot genezing, is de enige kans op genezing een stamceltransplantatie. Hoe meer stamceldonoren geregistreerd staan, hoe groter de kans dat een match wordt gevonden die levensreddend kan zijn! Matchis Fonds Stamceldonatie zet zich in voor Stichting Matchis en werft fondsen om ervoor te zorgen dat er meer stamceldonoren geregistreerd kunnen worden. Een transplantatie biedt patiënten en hun families hoop, genezing en kans op een gezonde toekomst. Als u Matchis Fonds Stamceldonatie opneemt in uw testament, helpt u ons mee om voor iedere bloedkankerpatiënt die een donor nodig heeft, de best passende donor te vinden en daarmee levens te redden! Heeft u vragen over opname van Matchis Fonds Stamceldonatie in uw testament? Neem dan contact op met Henriëtte Hindriks via henriette.hindriks@fondsstamceldonatie.nl of via 071 568 5300.

18801 Matchis Fonds Stamceldonatie Logo Rgb Large 1

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Matchis Fonds Stamceldonatie.nl

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
071-568 53 53 (henriette.hindriks@fondsstamceldonatie.nl)

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan