Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Nationaal Fonds Kinderhulp

Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich in voor kinderen en jongeren die in ons land in armoede opgroeien. Dat zijn zo’n 300.000 kinderen tot 21 jaar. Zij kunnen vaak niet meedoen met leeftijdsgenoten en vallen regelmatig buiten de boot. Kinderhulp vindt dat ook deze kinderen erbij moeten horen en helpt hen met simpele dingen zoals zwemles, een fiets, een opleiding of dagje uit. Vindt u ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kunt u ons helpen, bijvoorbeeld door Kinderhulp op te nemen in uw testament. Zo kunt u een mooie toekomst voor deze kinderen nalaten en komen we samen steeds dichter bij de dag dat ieder kind erbij hoort! Meer informatie vindt u op www.kinderhulp.nl. Of neem voor persoonlijk advies contact op met Esther Brunink. Zij staat u graag te woord via 0570 – 615 638 of e.brunink@kinderhulp.nl. Namens alle kinderen, alvast heel hartelijk bedankt!

Logo Nationaal Fonds Kinderhulp

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. Klik op de link onder dit tekstblok en bekijk in het filmpje hoe het werkt.

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 250 euro (incl.)

Uw Testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Nationaal Fonds Kinderhulp

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Esther Brunink tel: 0570 – 615 638 email:e.brunink@kinderhulp.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan