Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Oogfonds

Een miljoen mensen in Nederland hebben oogproblemen. En dat aantal neemt schrikbarend toe. Het Oogfonds werkt aan een toekomst waarin niemand meer slechtziend of blind wordt. Omdat iedereen wil blijven zien waar hij/zij van houdt! Dit doen wij door: Het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar het voorkomen en behandelen van oogproblemen; Het ondersteunen van organisaties en initiatieven die positief bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen met oogproblemen; Het vergroten van de maatschappelijke impact door partijen samen te brengen. Maar dit kunnen wij niet alleen. Help mee om onze doelen te realiseren door een gift te doen via uw testament. Voor alle mensen en kinderen met een oogaandoening van nu en voor de toekomst van ons allemaal.

Logo

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Oogfonds

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Cindy Letschert Tel: 030 - 29 66 999 email: c.letschert@oogfonds.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan