Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Plan International Nederland

Plan International Nederland werkt aan duurzame armoedebestrijding en een beter leven voor kinderen in ontwikkelingslanden. Een wereld waarin alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen en waarin meisjes en jongens dezelfde rechten en kansen hebben. Plan heeft projecten opgezet in 54 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, altijd met speciale aandacht voor meisjes. Want dagelijks worden miljoenen meisjes in ontwikkelingslanden achtergesteld, uitgebuit en gediscrimineerd. Alleen omdat ze meisje zijn. Plan geeft meisjes de mogelijkheid om te leren, voor zichzelf op te komen, zich te ontwikkelen en hun eigen beslissingen te nemen. Zo krijgen zij de kans om uit te groeien tot sterke vrouwen. En u kunt hieraan bijdragen. Een mooie manier om dat te doen is door Plan International Nederland op te nemen in uw testament. Zo kunt u nog één keer opkomen voor wat u belangrijk vindt. Uw gift draagt bij aan een beter leven voor kinderen die opgroeien in armoede. Met uw nalatenschap begint hun toekomst!

Nalaten Nu Notariaat Website Afbeelding 1

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. Klik op de link onder dit tekstblok en bekijk in het filmpje hoe het werkt.

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 250 euro (incl.)
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Plan International Nederland

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Armand van Stralendorff (020-5495520) armand.van.stralendorff@plannederland.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan