Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Plan International

Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. En dat is hard nodig, want wereldwijd worden dagelijks meisjes achtergesteld en gediscrimineerd. Plan International voert projecten uit in ruim 50 landen in Afrika, het Midden-Oosten, Azië, en Latijns-Amerika, zodat meisjes kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, voor zichzelf op kunnen komen en hun eigen beslissingen kunnen nemen. Dat vermindert ongelijkheid en het zorgt ervoor dat de volgende generatie eerlijkere en betere kansen heeft. De vicieuze cirkel wordt doorbroken en dat draagt bij aan een sterkere economie, waarvan de hele gemeenschap profiteert. Een investering in meisjes is winst voor iedereen. En u kunt hieraan bijdragen. Een mooie manier om dat te doen is door Plan International op te nemen in uw testament. Zo kunt u nog één keer opkomen voor wat u belangrijk vindt: gelijke rechten en kansen voor meisjes. Met uw nalatenschap begint hun toekomst!

Logo Plan Rgb

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. Klik op de link onder dit tekstblok en bekijk in het filmpje hoe het werkt.

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Plan International

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Armand van Stralendorff (020-5495520) armand.van.stralendorff@plannederland.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan