Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Save the Children Nederland

Save the Children redt wereldwijd de levens, de dromen en de toekomst van kinderen met medische zorg, onderwijs en betere leefomstandigheden. In ons ruim 100-jarig bestaan groeiden we uit tot ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, actief in 124 landen. Als baby heb je het niet voor het kiezen of je in het welvarende Nederland wordt geboren of in de sloppenwijken van Calcutta of een dorp in Liberia. Toch bepaalt dat vaak welk leven er voor je is weggelegd en óf er wel een leven voor je is weggelegd. Wij vinden dat elk kind een kans verdient, waar het ook geboren wordt. En niet alleen de kans om in leven te blijven, maar ook een kans om je toekomst zelf in te richten en je dromen te realiseren. Wilt u meer weten over hoe u Save the Children in uw testament kunt opnemen? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan via nalaten@savethechildren.nl of neem telefonisch contact op via 070-338 44 48 en vraag naar Anne-Marie Jongepier.

Onderwijs Cambodje Nu Notariaat

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Save the Children Nederland

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Anne-Marie Jongepier.: +31 (0)70 338 44 48 Annemarie.Jongepier@savethechildren.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan