Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Fonds Slachtofferhulp

Het Fonds Slachtofferhulp maakt zich al meer dan 25 jaar sterk voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen en rampen in Nederland. Het Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijk goed doel voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen en rampen in Nederland. Zij helpen slachtoffers te worden wie ze waren. Op basis van hun eigen veerkracht én met de juiste hulp. Een traumatische ervaring kan je leven volledig veranderen. Het kan grote gevolgen hebben voor jezelf, voor je omgeving en uiteindelijk voor de hele maatschappij. Het is belangrijk om deze gevolgen zo veel mogelijk te beperken. Hulp op maat op het moment dat jij het nodig hebt is daarbij essentieel. Dit kan zijn op psychisch, juridisch of financieel gebied. Het Fonds Slachtofferhulp maakt zich sterk voor een kwalitatief hulpaanbod en een betere (rechts)positie voor slachtoffers. Zodat slachtoffers de draad van het leven weer op kunnen pakken.

Logo Fs Fc 300Dpi

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Fonds Slachtofferhulp

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Kirsten Snel Tel:070 - 363 5936 email:snel@fondsslachtofferhulp.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan