Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

ALS Nederland

Vecht mee tegen een genadeloze ziekte! Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is één van de meest invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. ALS is een progressieve, dodelijke zenuw-spierziekte waarbij de patiënt steeds meer controle over zijn spieren verliest en uiteindelijk volledig verlamd raakt, gevangen in eigen lichaam. Het uitvallen van de ademhalingsspieren is meestal de oorzaak van overlijden. Na de eerste verschijnselen is de gemiddelde levensverwachting slechts 3 tot 5 jaar. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 ALS-patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 mensen aan de gevolgen van ALS en komen er 500 patiënten bij. Hoewel er wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar de ziekte, is de precieze oorzaak tot op heden onbekend. Hoop op een toekomst is er voor deze 1500 patiënten nog niet; er is geen effectieve behandeling of medicatie. Het relatief kleine aantal patiënten maakt dat onderzoeksbudgetten van de farmaceutische industrie en de overheid nihil zijn; verreweg het meeste wetenschappelijk onderzoek naar ALS in Nederland wordt gefinancierd door giften aan Stichting ALS Nederland.

000277 00  Bs 86X55Mm Margriet 3

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact ALS Nederland

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Anja Bramsen tel 088-6660333 email:a.bramsen@als.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan