Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

DierenLot

Veel dieren in Nederland leiden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon aan hun lot overgelaten. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen. Wij doen dit door lokale en regionale, kleine en middelgrote, dierenhulporganisaties te helpen. Zij hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren en mogelijk maken van hun hulp aan de dieren. Denk hierbij aan specifieke dierenopvangcentra, dierenasiels en dierenambulanceorganisaties in Nederland. Zij hebben onze hulp nodig bij het mogelijk maken van voldoende voer, medicijnen, uitbreiding of renovatie van gebouwen, de aanschaf van hulpmaterialen of het laten uitvoeren van operaties. Ook bij diervervoer helpt DierenLot. Door het in bruikleen geven van haar eigen dierenambulances. Inmiddels rijden er al zo’n 150 in Nederland rond. Wanneer u DierenLot opneemt in uw testament maakt ook u het mogelijk om dieren in nood te helpen. Dank u wel.

Logo

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact DierenLot

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Sander van Hesteren Adviseur nalatenschappen Stichting DierenLot (030) 241 57 61.

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan