Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Liliane Fonds

Het Liliane Fonds steunt kinderen met een handicap op de armste plekken van de wereld. Wij bieden hen individuele hulp op gebied van gezondheidzorg, onderwijs, werk en sociale contacten. Dat doen we in samenwerking met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Om de levenskwaliteit en toekomstkansen van deze kinderen te verbeteren en de vicieuze cirkel tussen armoede en handicap te doorbreken. Lokaal, concreet en doeltreffend. Spreekt deze gedachte u aan? Neem het Liliane Fonds dan op in uw testament en schenk kinderen met een handicap het levensgeluk waar ze recht op hebben! Wilt u persoonlijk advies of meer weten over het opnemen van het Liliane Fonds in uw testament? Neem dan contact op met Linda Muskens per mail via nalaten@lilianefonds.nl of bel gratis 0800-7 800 800.

Logo Liliane Fonds

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Liliane Fonds

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Linda Muskens tel: 0800-7 800 800.email: nalaten@lilianefonds.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan