Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Mama Cash

Mama Cash was het allereerste internationale vrouwenfonds ter wereld, en is nog altijd een van de meest vooruitstrevende voorvechters van vrouwenrechten. Mama Cash is in 1983 opgericht met behulp van het vermogen dat Marjan Sax van haar ouders erfde. Zij besloot dit kapitaal te gebruiken voor wat haar na aan het hart ligt: vrouwen en meiden meer kansen geven. Die erfenis heeft een enorme spin-off gehad. In haar lange bestaan heeft Mama Cash vele miljoenen euro’s geïnvesteerd in groepen vrouwen, meiden en trans en intersekse personen die zich inzetten voor een rechtvaardiger en inclusieve samenleving voor iedereen. Er is al veel bereikt en we zouden graag zien dat dit de laatste generatie is waarin feministen moeten vechten voor basale rechten. De realiteit toont echter dat we moeten blijven opkomen voor onze rechten. Rechten waarvoor u wellicht ook gevochten heeft: het recht op abortus, seksuele vrijheid, op een bestaan vrij van geweld, uitsluiting en onderdrukking. Wij kunnen dat alleen met uw steun. Mama Cash nodigt u dan ook graag uit om te overwegen om Mama Cash op te nemen in uw testament. Met uw nalatenschap kunnen de groepen die wij financieren ook in de toekomst blijven strijden voor vrouwenrechten. Zodat krijgt uw nalatenschap, net als de erfenis van Marjan, een enorme spin-off.

Eldoret Photo1

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Mama Cash

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
+ 31 (0)20 51 58 745 Janine van Doorn

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan