Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Vluchteling

Stichting Vluchteling is een noodhulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor hulp aan vluchtelingen. Bij acute nood zorgt Stichting Vluchteling voor directe hulp, zoals onderdak, medische zorg en schoon drinkwater. Ook bij langdurige cri ses zorgen wij voor hulp, bijvoorbeeld met medische zorg of onderwijs in vluchtelingenkampen. In situaties waar vluchtelingen weer naar huis kunnen, ondersteunen wij de terugkeer. Stichting Vluchteling maakt deel uit van het International Rescue Committee, wereldwijd één van de grootste en meest ervaren noodhulporganisaties. Samen zijn we actief in bijna vijftig landen. Dankzij ruim 140.000 betrokken donateurs en partners als de Postcode Loterij en Buitenlandse Zaken wist Stichting Vluchteling in 2015 aan ruim 1 miljoen vluchtelingen hulp te bieden.

Vluchteling

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Vluchteling

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan