Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Trombosestichting Nederland

Een op de vier mensen sterft aan de directe of indirecte gevolgen van trombose. Dat maakt trombose een van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland. Voor mensen die trombose hebben gehad, volgt vaak een lang traject van revalidatie en chronische restklachten, zoals vermoeidheid, benauwdheid en fysieke beperkingen. Alles wat zo vanzelfsprekend leek, is dat ineens niet meer. Zo kunnen trombosepatiënten bijvoorbeeld werk, sport of een andere geliefde activiteit niet meer doen zoals vroeger, wat veel stress en verdriet oplevert. Wij zijn ervan overtuigd dat tromboseleed kan stoppen door wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken, de behandeling en het voorkomen van trombose te financieren. En ook door voorlichting en scholing te geven en projecten mogelijk te maken die zich richten op het verbeteren van de kwaliteit van leven van trombosepatiënten.

Logo Trombosestichting Rgb Kleur

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Trombosestichting Nederland

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Yen-li Busscher, 071-5617717, y.busscher@trombosestichting.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan