Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Wakker Dier

Een dier is geen levenloos product. Maar de voedingsindustrie denkt daar anders over. In deze sector dienen de dieren slechts één doel: winst maken. Maar zo goedkoop en massaal mogelijk vlees, eieren en zuivel produceren veroorzaakt veel dierenleed. Daarom strijdt Wakker Dier voor drastische hervorming van de voedingsindustrie. Wij zien minder én beter vlees als de oplossing voor het massale dierenleed. Wat in 1997 begon als een kleine stichting is uitgegroeid tot een maatschappelijke beweging. Een heel succesvolle. Zo zijn het legbatterij-ei en de plofkip uit vrijwel alle Nederlandse supermarkten verdwenen. De vleesconsumptie daalt en de verkoop van producten met een welzijnskeurmerk neemt toe. Wil jij dat deze vooruitgang verder gaat? Neem dan Wakker Dier in je testament op en draag ook in de toekomst bij aan een beter welzijn van de dieren in de vee-industrie.

Wd Logo@2X

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuNotariaat is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. 

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 299 euro (incl.)

Uw testament in 3 makkelijke stappen

Stap1
1. Beantwoord thuis de vragen
Stap2
2. Onderteken je testament bij de notaris
Stap3
3. Alles is goed geregeld
Marieken

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact Wakker Dier

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht

Phone
Judith Zaal tel: 020-4604210 email:donateur@wakkerdier.nl

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan