CARE

CARE Nederland streeft naar een wereld van hoop, tolerantie en sociale rechtvaardigheid, waarin armoede overwonnen is en waarin mensen in waardigheid en veiligheid met elkaar leven. In het netwerk zijn wij de social engineer die mensen met elkaar verbindt en zo slimme oplossingen biedt. Die maatschappelijke ontwikkelingen wereldwijd op de voet volgt. Die echte veranderingen kan verwezenlijken. En die doorgaat waar anderen ophouden. Juist bij de allerarmsten. De meest uitzichtlozen. Op de allermoeilijkste plekken. CARE gaat altijd uit van een totaalaanpak. CARE verstrekt noodhulp voor de allerarmsten die getroffen worden door natuurrampen en conflicten. Wij blijven langdurig aanwezig in deze rampgebieden en starten direct met de wederopbouw. Want dat is nodig om mensen in nood op de lange termijn echt te helpen.

Nalaten aan een goed doel

Laat uw idealen voortleven

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat er na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben en besluiten een goed doel op te nemen in hun testament. Soms als erfgenaam maar ook steeds vaker voor een laatste donatie of toegift. U kunt meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Via NuTestament is dat heel eenvoudig en het kost niets extra. Klik op de link onder dit tekstblok en bekijk in het filmpje hoe het werkt.

arrowZo werkt het

Waarom een goed doel in uw testament opnemen?

  • Laat uw idealen voortleven na uw dood
  • Volledig vrijgesteld van erfbelasting
  • Geen extra kosten
  • Een testament voor 225 euro (incl.)

Uw Testament in 3 makkelijke stappen

1. Beantwoord thuis de vragen
2. Onderteken je testament bij de notaris
3. Alles is goed geregeld

Contact NuNotariaat

Voor vragen over het aanmaken van een testament en het nalaten aan een goed doel neem contact met ons op.

Phone
020-2441722

Contact CARE

Voor vragen over het goede doel en welke bestemming het goede doel aan uw nalatenschap geeft, kunt u bij het goede doel zelf terecht