Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Regel je levenstestament op tijd!

589D9C720C70A

In een levenstestament regel je wie je zaken regelt (volmacht) en belangen behartigt als je dat zelf niet meer kunt bijvoorbeeld door een ongeval of dementie. Niet automatisch zijn je partner of kinderen daartoe gerechtigd. Het is dus belangrijk dit zelf goed te regelen en zo ook zelf te bepalen wie je aanwijst (in plaats van dat de rechter dit beslist).

In de praktijk blijkt dat veel mensen pas laat beginnen na te denken over een levenstestament. Het levenstestament komt vaak pas in beeld als een diagnose (beginnende) alzheimer of dementie is gesteld. Heel logisch natuurlijk. Maar helaas is het dan niet meer zo eenvoudig om het levenstestament te regelen. Een notaris moet namelijk altijd checken of een klant volledig wilsbekwaam is. Als bij een klant bijvoorbeeld een diagnose van (beginnende) dementie of alzheimer is gesteld of als een klant niet meer zelfstandig woont of niet meer zelfstandig de administratie doet, dan moet een notaris verplicht aanvullend onderzoek doen naar de wilsbekwaamheid van de klant. Dit kost heel veel tijd. Het regelen van het levenstestament wordt dan een hele kostbare (en intensieve) aangelegenheid. Als het überhaupt nog kan worden geregeld.

Dagelijks worden wij gebeld door klanten die graag het levenstestament willen regelen maar eigenlijk al te laat zijn. Ze kunnen dan niet meer via NuNotariaat eenvoudig, online de akte regelen.

Daarom: regel het levenstestament op tijd, als er nog niets aan de hand is, dat voorkomt gedoe en hoge kosten. Een levenstestament kan online worden geregeld voor € 275 (€ 375 voor jezelf en je partner) waarna de akte kan worden getekend bij 1 van de 53 aangesloten notariskantoren.

Klik hier om naar het levenstestament te gaan.

Dit regel je met NuNotariaat

Altijd een notaris in de buurt

Wij werken met vaste notarissen door heel Nederland. Ze zijn met zorg geselecteerd en allemaal aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

  • Kies zelf de notaris
  • Tegen een vaste lage prijs
  • Tekenen bij de notaris is inbegrepen
arrow Bekijk onze notarissen

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan