Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Artikel

Hema notarisservice stopt. Dit zijn de voordelige alternatieven.

Per 31 december 2021 stopt de Hema met het aanbieden van online notariële diensten. De Hema website geeft aan dat je met een notaris in de buurt contact kunt opnemen voor een offerte. Er zijn echter hele goede online alternatieven om je samenlevingscontract te regelen. Alternatieven die tot meer dan de helft goedkoper zijn dan een akte die je direct bij de notaris regelt. 

Een online samenlevingscontract is precies dezelfde akte als direct bij de notaris. Het verschil is dat je zelf aan de hand van een online vragenmodule de akte voorbereid. Dit scheelt een gesprek met de notaris, waardoor de akte veel voordeliger is. Voor de inhoud maakt het dus niet uit.

Op www.nunotariaat.nl regel je een samenlevingscontract voor 199 euro (inclusief verblijvingsbeding en partnerpensioen). Er zijn meer dan 53 notariskantoren aangesloten bij NuNotariaat. Twee testamenten en een samenlevingscontract kosten 499 euro. 

Lees hier de meer dan 6.300 klantreviews over NuNotariaat.

Heb je een samengesteld gezin of heb je behoefte aan extra advies van de notaris? Kijk dan even op degoedkoopstenotaris.nl. Let bij het opvragen van offertes op deze website heel goed op of het verblijvingsbeding is opgenomen en of alle bijkomende kosten zijn inbegrepen. 


Vraag hier het gratis en vrijblijvend informatiepakket van NuNotariaat op met daarin een voorbeeld van het samenlevingscontract en een duidelijke uitleg van wat je in een samenlevingscontract kunt regelen.


Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan