Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

Zelf uw testament online maken bespaart honderden euro´s, maar is dat iets voor u?

Geld Besparen Spaarvarken Testament

Een testament maken via NuNotariaat.nl is heel eenvoudig

Door veranderingen in de wet of in uw eigen situatie is het verstandig om regelmatig te controleren of uw erfenis en testament goed geregeld is.

Veel klanten van NuNotariaat komen bij ons omdat ze zich afvragen of hun testament nog wel up-to-date is. Vooral stellen met kinderen en in bezit van een eigen woning met overwaarde overwegen hun testament opnieuw te regelen. De belangrijkste motivatie is dan het besparen van erfbelasting en zorgkosten. Soms is er een test gedaan (bijvoorbeeld via TestamentTest) of is een lezing van erfrecht adviseurs bijgewoond.

De praktijk wijst uit dat de meeste mensen die overwegen om hun testament op te stellen of te vernieuwen prima met de online module van NuNotariaat uit de voeten kunnen.

Bespaar geld

Als u bereid bent om zelf met de vragen aan de slag te gaan bespaart u eenvoudig vele honderden euro´s op uw testamenten. Bovendien hoeft u het niet alleen te doen. Het makkelijkste is om te beginnen met het opvragen van ons informatiepakket. Heeft u nog vragen, dan kunt u bij de veelgestelde vragen kijken. Staat uw vraag er niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op. dat kan via de telefoon of per mail (info@nunotariaat.nl). Heeft u behoeft aan advies of voldoet u niet aan de voorwaarden die wij op onze website vermelden dan kunt u het beste direct contact opnemen met een notaris voor een adviesgesprek.

Dit regel je met NuNotariaat

Altijd een notaris in de buurt

Wij werken met vaste notarissen door heel Nederland. Ze zijn met zorg geselecteerd en allemaal aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

  • Kies zelf de notaris
  • Tegen een vaste lage prijs
  • Tekenen bij de notaris is inbegrepen
arrow Bekijk onze notarissen

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan