Alles geregeld voor 1 vaste prijs Makkelijk online invullen Complete notariële akte

TestamentTest

Testament Test Logo Norm

Is uw testament goed geregeld?

Door veranderingen in de wet of in uw eigen situatie is het verstandig om regelmatig te controleren of uw erfenis en testament goed geregeld is. Veel klanten van NuNotariaat komen bij ons omdat ze zich afvragen of hun testament nog wel up-to-date is. Het maken van de test bijvoorbeeld via TestamentTest kan dan uitkomst bieden. De praktijk wijst uit dat veel mensen die overwegen om hun testament op te stellen of te vernieuwen prima met de online module van NuNotariaat uit de voeten kunnen. Het makkelijkste is dan om te beginnen met het opvragen van ons informatiepakket. Heeft u nog vragen, dan kunt u bij de veelgestelde vragen kijken. Staat uw vraag er niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op. dat kan via de telefoon of per mail (info@nunotariaat.nl)

TestamentTest

Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen kunt u zelf beoordelen of uw testament nog up-to-date is. Als u nog geen testament heeft dan helpt TestamentTest u bij de beoordeling van de vraag of het in uw situatie verstandig is om een testament te maken. De test is gratis.

Samenwerking met goede doelen

TestamentTest.nl en NuNotariaat.nl werken samen met bijna alle grote goede doelen in Nederland. Veel goede doelen bieden de TestamentTest standaard aan op hun website. Als u wilt nalaten aan een goed doel waarmee NuNotariaat samenwerkt dan worden alle gegevens van het door u geselecteerde goede doel zonder meerkosten automatisch in uw akte opgenomen. Voor een overzicht van alle goede doelen met wie NuNotariaat samenwerkt klikt u op de volgende link samenwerkende goede doelen Staat het goede doel van uw keuze niet in de lijst neemt u dan contact op met ons.

Dit regel je met NuNotariaat

Altijd een notaris in de buurt

Wij werken met vaste notarissen door heel Nederland. Ze zijn met zorg geselecteerd en allemaal aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

  • Kies zelf de notaris
  • Tegen een vaste lage prijs
  • Tekenen bij de notaris is inbegrepen
arrow Bekijk onze notarissen

Vraag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan